Accenture

Hos Accenture får du både et globalt netværk, klart definerede karriereveje og udviklingsmuligheder i verdensklasse. Vi arbejder med projekter, som har vital betydning for vores kunders forretning, og du får selvstændigt ansvar fra dag ét.

Kravene er høje, så vi ansætter kun de bedste. Til gengæld får du udviklingsmuligheder i verdensklasse. Du får selvstændigt ansvar for egne opgaver fra dag ét og kan skabe dig en karriere, der fører dig helt til tops i en virksomhed, der tager kompetenceudvikling alvorligt. Som nyansat konsulent rejser du fx to uger til Chicago for at lære vores unikke "high performance"-metoder og -værktøjer at kende, og derefter får du cirka to ugers uddannelse om året, herhjemme eller i udlandet. Din personlige career counsellor hjælper dig gennem hele din karriere hos Accenture med løbende at nå dine professionelle mål.

Accentures forretningsmodel og alle vores ydelser fokuser på vores kunders behov for vækst, konkurrenceevne og optimering af processer og organisation. Vi er mere end 223.000 medarbejdere, der servicerer kunder i over 120 lande, og du bliver en del af et stærkt fagligt globalt netværk, hvor kollegaer inspirerer hinanden til at yde det optimale.

Vi ansætter normalt studerende med følgende baggrund:
• Cand.polit.
• Cand.scient.pol.
• Cand.scient.dat.
• Cand.scient.mat.

Vi tilbyder både studiejobs og praktikophold, og vi ansætter flere nyuddannede hvert år. Derudover afholder vi hvert år forskellige arrangementer, fx case-konkurrencer, virksomhedspræsentationer og middage. Vi optager løbende kandidater i vores netværk, hvor du modtager invitationer til diverse events/arrangementer samt nyheder omkring Accenture. Opload dit CV igennem vores hjemmeside http://accenturejob.dk, og bliv en del af vores netværk.

Læs mere om Accenture: http://www.accenture.com/Countries/Denmark/

Nyheder

Ingen nyheder

Artikler

Ingen artikler

Jobopslag