Jobindex

En af Danmarks bedste arbejdspladser
Jobindex er en arbejdsplads hvor folk kan lide at være, og hvor mange bliver i mange år. Af de medarbejdere, der var ansat for 5 år siden, er ca. halvdelen stadig ansat i dag. Vi har fem 10-års jubilarer og ti 5-års jubilarer, og gennemsnitsancieniteten er 3 år. Vi lægger vægt på at Jobindex skal være en god arbejdsplads, og i 2008 blev Jobindex kåret som en af Danmarks 50 bedste arbejdspladser.

En børsnoteret medarbejderejet virksomhed
Jobindex er en medarbejderejet virksomhed der er børsnoteret på FirstNorth. Ca. 90% af aktierne er ejet af firmaets stifter Kaare Danielsen, ca. 9% er ejet af nuværende og tidligere medarbejdere, og ca. 1% er ejet af andre aktionærer.

Historien om Jobindex
Jobindex har været på nettet siden februar 1996 og har været med gennem både dot-com-boomet og den efterfølgende nedtur, og nogle af medarbejderne har været med hele vejen. Vi har måttet kæmpe mod både aviser og multinationale selskaber, men vi har klaret os og er i dag vokset til at være Danmarks største jobdatabase-firma. Måske er det det, der har skabt den ånd som firmaet har i dag.

Jobindex hjælper brugerne og kunderne
Jobindex er en virksomhed der gør en forskel for folk. Vi får ofte mails fra glade brugere, der takker os fordi de har fundet et nyt job gennem Jobindex. Vores mission er at hjælpe kunden med at finde kvalificerede kandidater via internettet og hjælpe den jobsøgende med at få et overblik over jobmarkedet. Vores vision er at være bedst på service og ansøgerfelt, og at have det største udbud af relevante job. Vi lægger også vægt på miljøet og på vores samfundsansvar. Jobindex er en CO2-neutral virksomhed og støtter en lang række projekter der hjælper jobsøgende med at finde arbejde.

Jobindex som arbejdsplads
Uanset om du er sælger, programmør eller rekrutteringskonsulent, så kan du forvente et højt fagligt niveau med nogle kollegaer, der er lige så dygtige som dig selv. Det er vigtigt at du er glad for dit fag, for du bruger mange timer på dit arbejde, og vi forventer at alle medarbejdere gør en ekstra indsats, når det er nødvendigt. Vi forventer også at du udvikler dig, og du må gerne have ambitioner om at blive en af de bedste inden for dit område.

Til gengæld kan vi tilbyde en arbejdsplads med mange gode kollegaer, hvor man kan få lov til at udvikle sine egne ideer, hvor man har lov til at sige sin mening, og hvor der er plads til folk, der er lidt anderledes.

Sociale arrangementer
Jobindex er også et firma hvor der foregår en masse sociale arrangementer, bl.a. påskefest, sommerfest, oktoberfest, julefest for børn og ikke mindst den årlige julefrokost, hvor vi normalt tager af sted en hel weekend med overnatning. Men det er ikke fester og fredagsbar det hele, der er også DHL-løb, kvindeløb, mandeløb og marathonløb. Og har man brug for en lille pause, har vi bordtennis, bordfodbold og massagestol, foruden et bibliotek hvor man kan koncentrere sig i fred og ro.
www.jobindex.dk

Nyheder

Artikler

Ingen artikler

Jobopslag

Ingen jobopslag