Jakob Grue Simonsen, der lige for tiden veksler mellem DIKUA på Amager og Universitetsparkens faciliteter, kan på trods af hans frisure (eller mangel på samme) stadig lave ekstrem langhåret matematik. Han er en af de forskere, som får fingrende i de nyankomne studerende i blok 1, hvor han udsætter dem for funktionsprogrammering i SML og halerekursion.

Dikutal fangede Fritz Henglein til afskedreceptionen for Stig Skelboe, hvor han havde foden i gips efter en fodboldkamp med sine medprofessorer endte med en sprængt akillessene. Heldigvis er Fritz ikke så let at slå ud og krykker lod ikke til at være en hindring for hans normale gåpåmod og energi, hvilket selvfølgelig er to kvaliteter man har brug for, når man blandt andet skal kunne jonglere med langhårede emner som polymorfisk typeinferens og sorteringsteori.

Under disse turbulente tider, kæmper DIKU for at holde den høje standard trods nedskæringer og outsourcing til KUA og HCØ. Som opfølger på de seneste debatter der har været vedrørende DIKU's fremtid, har vi været ude og interviewe vores institutleder Martin Zachariasen ,og spurgt ind til emner, såsom hvorfor vi endnu ikke er flyttet til Amager, og hvordan det kan være DistLab blev nedlagt.

Dikutal har i denne omgang fanget en ægte dikufantisk veteran, som var her før DIKU's eksistens, og som nok vil være her en del år endnu - nemlig Stig Skelboe. Stig er tidligere institutleder og kan i dag skrive både professor og doktor foran sit navn. Han har i mange år været et fast medlem af DIKU Ski (dog fratrukket hvert 5. år hvor han blev hjemme til konens fødselsdag), og han er altid klar med en god historie.